• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Hermes House Band

Hermes-House-Band Boeken

Meer informatie over Hermes House Band

‘Ladies and gentlemen, get ready to party! Tonight, live on stage, the biggest party band of the World. Here they are: the Hermes House Band!’
In 1984 besloot een groep studenten van Het Rotterdamsch Studenten Corps een band op te richten. Sociëteit Hermes kreeg zo een eigen huisband. Al snel ontstond er bij andere studentenverenigingen belangstelling voor hun optredens. Overal wilde men dé studentenband van Nederland hebben om hun partij tot een echt knallend feest te maken. Na verloop van tijd kwamen de artiesten er achter dat er wat serieuzer gestudeerd moest gaan worden op de repertoire. hierdoor werd het systeem van de wisselende bezetting geboren: als een bandlid afstudeert of aan het werk gaat, zoekt hij of zij een opvolger.

I Will Survive – Hermes House band
In 1994 behaalde de Hermes House Band de nummer 1 positie in de Nederlandse top 40 met hun interpretatie van ‘I Will Survive’. Het bekende ‘lalala’-lijntje wordt nog steeds luidkeels meegezongen tijdens optredens. Dit nummer is uitgegroeid tot een supporterslied bij uiteenlopende sport evenementen.

Toen er eind jaren negentig ook hit noteringen in het buitenland volgden werd er een tweede, niet van bezetting wisselende, Hermes House Band opgericht. Deze band word hier in Nederland de HHB international genoemd. Deze band speelt overal ter wereld, behalve in Nederland. Een langdurige internationale carrière volgde, met diverse Top 10 hits in o.a. Duitsland, Frankrijk, Engeland, Australië, Azië, Mexico en Zuid Afrika. Beide bands bestaan nog steeds zij aan zij. Wil jij op je feest ook genieten van deze unieke band boek dan snel en betrouwbaar de Hermes House band bij Buro Voor Muziek.

Hermes House band boekingen
De Hermes House Band is naast een feestband ook een gezelschap waarin de muzikanten zich kunnen ontwikkelen op het creatieve vlak. Een groot aantal HHB muzikanten vervolgde zijn weg binnen de muziekindustrie. Naast de HHB-international is het bekendste voorbeeld hiervan oud-HHB zanger Jaap Reesema.   Hermes House band inhuren, neem dan contact op met Buro Voor Muziek 088-460800 of vul het formulier in op deze pagina.

 

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Hermes House Band

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Studentenfeest
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.