Oberkrainerherz

De Oberkrainermuziek is wereldwijd bekend geworden door ‘Slavko Avsenik’, vooral door het bekende nummer ‘Trompeten-echo’.
In de volksmond wordt deze muziek vaak Tirolermuziek genoemd, maar de kenners weten dat dit niet het geval is, de Oberkrainermuziek is een stijl die geheel op zichzelf staat. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de oktoberfeestband Oberkrainerherz.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Oberkrainerherz boeken oktoberfeestband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Oberkrainerherz boeken Oktoberfestband

Zoals de naam al doet vermoeden is deze ontstaan uit het warme hart dat de groep de Oberkrainermuziek toedraagt.
‘Oberkrainerherz’ bestaat uit muzikanten die de sporen in de volksmuziek ruimschoots verdiend hebben.

De groep presenteert zich in de gebruikelijke Oberkrainerbezetting; trompet, klarinet, accordeon, gitaar en bas (bariton), aangevuld met een zangduo.
Gezamelijk staat Oberkrainerherz garant voor een goed stuk muziek op een goed niveau.

 

De Oberkrainermuziek is wereldwijd bekend geworden door ‘Slavko Avsenik’, vooral door het bekende nummer ‘Trompeten-echo’.
In de volksmond wordt deze muziek vaak Tirolermuziek genoemd, maar de kenners weten dat dit niet het geval is, de Oberkrainermuziek is een stijl die geheel op zichzelf staat.

Wij beperken ons echter niet alleen tot deze stijl. ook ‘Schlagers’, ‘Tiroler’ en ‘stimmungsmusik’ hebben wij in ons programma.
Oberkrainerherz laat u graag kennis maken met alle facetten die dit orkest in huis heeft en nodigt u dan ook graag uit contact op te nemen om uw evenement tot een spetterend succes te maken.

Direct de band Oberkrainerherz boeken bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven