Het Draagbaar Radio Orkest

Het Draagbaar Radio Orkest boeken. In klassiek cocktailtenue, ze kennen niets anders. Op vrolijke eigen wijze, ze kunnen niet anders. Op professionele wijze, ze mogen niet anders. Boek ze nu, want ze willen niets anders.Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van akoestische band Het Draagbaar Radio Orkest.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Draagbaar Radio Orkest boeken akoestische act BVM

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Draagbaar Radio Orkest

Het Draagbaar Radio Orkest is een elegant vrolijk kwartet met lieflijke musiciennes en charmante muzikanten  Het orkest speelt op hoog niveau en geheel eigenwijze repertoire uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot het heden toe.

Ze brengen op opwindende wijze gerestylede songs die iedereen zal herkennen en verbazen. Variërend van The Talking Heads tot Nirvana en Adèle en dat alles op een unieke manier. Het Draagbaar Radio Orkest speelt namelijk semi-akoestisch in een ongebruikelijke bezetting. We hebben het hier dan ook over louter ervaren musici die er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. In tegenstelling tot wat deze laatste zin doet vermoeden, treden ze desgewenst ook ´s morgens, ´s middags  of ´s nachts op.

Draagbaar Radio Orkest boeken

Speeltijden: 3 x 30 minuten op verschillende locaties in de zaal. Met een zeer kleine geluidsset om boven het geroezemoes van de gasten te kunnen komen.Het Draagbaar Radio Orkest is zeer geschikt voor diner-dansants, bedrijfsevents, privéfeesten, huwelijksfeesten en bedrijfsopeningen.

Direct Het Draagbaar Radio Orkest inhuren voor uw evenement, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven