Prettig Weekend

Een perfecte eenheid van diverse muzikale stijlen, improvisatie en entertainment.

Prettig Weekend boeken

Prettig Weekend is een allround duo voor elk feest inzetbaar. Een perfecte eenheid van diverse muzikale stijlen, improvisatie en entertainment. Duo Prettig Weekend stemtrepertoire, volume, kleding en presentatie af op elke gelegenheid. Mobiel draadloos versterkt met vele presentatie mogelijkheden. Op deze pagina vind je aanvullende informatie met betrekking tot het boeken van duo Prettig Weekend.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Duo prettig weekend akoestisch duo boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Duo Prettig Weekend stemtrepertoire, volume, kleding en presentatie af op elke gelegenheid. Mobiel draadloos versterkt met vele presentatie mogelijkheden. Zanger/gitarist Hein nodigt met zijn krachtige stem iedereen uit tot het meezingen van de meest uiteenlopende liederen. Van Sonneveld tot Borsato, van De Dijk tot R.E.M.

Accordeonist Johnny neemt u mee op de muzikale wereldreis met Franse/Italiaanse/Tiroler en uiteraard Nederlandse liederen. Met veelzijdig repertoire weet Duo Prettig Weekend een ongedwongen sfeer te scheppen; van rustige achtergrondmuziek, gezellige meezingers tot aanstekelijk dansmuziek.

Prettig Weekend is een veelzijdig en ervaren duo dat muziek ten gehore brengt in allerlei genres en stijlen.

Accordeonist Johnny neemt u mee op een muzikale wereldreis langs o.a. Franse terrassen, Tiroler Hochzeiten, Zuid-Amerikaanse fiësta’s en natuurlijk de Amsterdamse grachten.

Gitarist/zanger Hein heeft een uitgesproken voorliefde voor het Nederlandse lied. Bekende en minder bekende luister- en meezingliederen van vroeger en nu vormen de basis voor een veelzijdig- en breed repertoire, dat altijd wordt afgestemd op de voorkeuren van het publiek.

Duo Prettig Weekend boeken

Prettig Weekend is een mobiele act en inzetbaar op allerlei evenementen: Themafeesten, beurzen, recepties, diners, bedrijfspresentatie, familie-feesten, etc.

Direct Akoestische act Prettig Weekend boeken, bel dan Buro  Voor Muziek >>088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven