Het Feestteam

Het Feesstteam boeken voor een optreden? Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award Beste feestact van Nederland die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Feestteam.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Feestteam boeken feestduo

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Het Feestteam

Het Feestteam boeken voor een optreden? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Het Feestteam.

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest’ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Het Feestteam boeken

Het Feestteam is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct Het Feestteam boeken bel dan Buro Voor Muziek 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven