Het Feestteam

Het Feesstteam boeken voor een optreden? Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award Beste feestact van Nederland die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Feestteam.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Feestteam boeken feestduo

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Het Feestteam

Het Feestteam boeken voor een optreden? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Het Feestteam.

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest’ wordt waargemaakt.

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Het Feestteam boeken

Het Feestteam is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct Het Feestteam boeken bel dan Buro Voor Muziek 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven