• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Hitmaestro

Hitmaestro- boeken?

Meer informatie over Hitmaestro

De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt en zelfs van een AA-meeting nog een feestje kan maken.
Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. Eerder stond hij al op Paaspop, Freshtival, Coen & Sander’s Koningsspektakel en speelde hij vijf dagen lang het hele Max Verstappen Dorp bij de Grand Prix in Oostenrijk plat.
Zijn triple A status maakt hem dé maestro voor ieder feest:

Allround
Hitmaestro is allround in de breedste zin van het toch al zo brede woord. Sven Kramer en Ireen Wüst zijn puristen in vergelijking met Stijn, die – wanneer de avond zich daarvoor leent – zijn publiek alle hoeken van het muzikale spectrum laat zien.

Allemansvriend
Omdat hij voor ieder wat wils draait, maar ook vanwege zijn goedlachse karakter. Iemand die normaal doet en geen backstage-gasten meebrengt die binnen een half uur de koelkast leegdrinken!

Avondvullend
Wordt je oma 120 of zoek je een huis-Dj voor je festival; Hitmaestro is je droomkandidaat. Sets van 4 uur lang zijn hem niet ongewoon. Hij weet het tempo altijd perfect op te bouwen, maar pas op: Stijn staat erom bekend zijn publiek tot het einde binnen te houden en de drank consumptie aanzienlijk te verhogen. Niet geschikt voor feesten waar de drank wordt afgekocht dus.

Hitmaestro’s Radioshow

Hitmaestro’s Radioshow is een interactief Dj-concept met al het leuke dat we allemaal van radioshows kennen. Verzoekjes, winacties, door BN’ers ingesproken jingles, een weerbericht en (indien gewenst) een reclameblokje – een ludieke manier om een drankje of toekomstig event te promoten. De hoofdmoot blijft echter muziek.

Afhankelijk van de ‘zendtijd’ en de wensen van de promotor, bestaat de Radioshow uit meerdere blokken. Tijdens de ‘Sing-Along-Gong’ rijgt de hitmeester de meezingers aaneen, is het glijen en schuren geblazen tijdens ‘Fiesta Del Snol’, klinkt het 100% NL tijdens ‘Het Oudehollandsche Bitterballenbal’ en doet een keur aan zomerhits de temperatuur hoog oplopen tijdens ‘Jezus Christus, was ‘t maar weer augustus!’ Uiteraard ontbreken de foute hits en de beukplaat ook niet in het repertoire.

Prijscategorie: € 500,- tot € 1000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Hitmaestro

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Café / Kroeg
  • Feesttent
  • Festival
  • Sportevenement
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.