Barry Fest

Barry Fest boeken? DJ Barry Fest richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko. De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Veldhuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig feesttent of festival. Meer informatie over Moombahteam of andere toffe DJ-act als BeatcrooksBende van Ellende en Luftwaffel boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Barry Fest boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Barry Fest?

Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen). De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Veldhuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig feesttent of festival.

De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor. Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50, de eerste genoemde heeft zelfs bijna een maand op 1 gestaan!

Feest DJ Barry Fest

Deze dj draait al bijna 10 jaar mee op het hoogste allround niveau van Nederland, heeft door heel Europa getourd en stond in 2019, 2 keer in een uitverkocht Gelredome, Hier zagen 60.000 mensen heb optreden in het voorprogramma van Snollebollekes. Barry doet zo’n 300 boekingen per jaar en is een op en top professional.. eigenlijk kan je elke feest wel aan hem overlaten? Fest neemt graag de verantwoordelijkheid, u evenementen naar een hoger level te brengen!

Barry Fest boeken

Barry Fest boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Barry Fest neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Barry Fest of als je meer informatie wilt over Barry Fest en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven