• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Hou van Holland LIVE band

Hou-Van-Holland-Live-Band Boeken

Meer informatie over Hou van Holland LIVE band

Hou van Holland LIVE band is een groots meezing festijn van jewelste. Eindelijke de allerbeste hits van Nederlandse bodem, live gespeeld door een top band en ondersteund met spectaculair en mega groot led video scherm.

De show van Hou Van Holland LIVE zit helemaal vol publieksinteractie. Het publiek is namelijk onderdeel van de show. We laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement – en het wordt altijd een succes, elke keer weer. Wil je het zelf een keer ondergaan? Kom dan eens kijken bij een van onze vele openbare optredens.

Hou je van meezingen? Bij de show van Hou van Holland LIVE kan dat. De teksten zijn namelijk levensgroot mee te lezen op de led-wall van 12 vierkante meter die de band mee neemt. Dus hou je niet in, dat wordt meezingen tot je schor bent!

Hou van Holland live band boeken

Edwin is de zanger van Hou van Holland LIVE en zingt een avond lang de grootste NL-talige hits met hulp van 2 geweldige zangeressen. Hou Van Holland LIVE bestaat uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse top artiesten en events spelen. Denk zoal aan: Van Velzen, Tim Akkerman, Marco Borsato, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, etc., etc…

Hou Van Holland LIVE speelt de grootste hits van Nederlandse bodem. Van Andre Hazes  tot Linda Roos en Jessica, van Guus Meewis, tot Caro Emerald. Voor Hou Van Holland LIVE is het mogelijk om extra CO2 en vuur effecten mee te nemen. Te gek voor het extra overweldigende effect op een festival! Standaard zit dit er niet bij, dus vraag hier even naar bij het boeken.

De Hou Van Holland LIVE blazerssectie – The Holy Horns – bestaat uit David en David op Trompet en Saxofoon. Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere sound en de extra muzikanten maken het een waar muziekspektakel. De Hou van Holland allround DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Uiteraard inclusief de daarbij  benodigde techniek.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Hou van Holland LIVE band

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.