Huub Hangop

Huub Hangop boeken voor een optreden? Huub Hangop, artiest uit Brabant die in Nederland en ver daarbuiten zijn sporen heeft verdiend. Entertainer pur sang. Entertainen is zijn passie. U kent vast wel minimaal één van Huubs nummers. Blader maar eens door zijn discografie hieronder op spotify.. Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant, Anita.nl en Wat ben je lelijk van dichtbij zijn er voorbeelden van. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Huub Hangop.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Huub Hangop Boeken Carnaval

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Huub Hangop

Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Huub boekte de afgelopen 25 jaar successen en meer dan dat. Optredens op podia in cafés, zalen, discotheken, tenten, vliegtuigen en stadions, op pleinen, grasvelden, televisie, radio, vrachtwagens, kruispunten en boten. Zijn nummers zijn bekend tot in de verste vertes: ‘Het Vrachtwagenchauffeurs lied’, ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’, ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’ en ‘www.anita.nl’. Menig Nederlander heeft deze nummers uit vol enthousiasme meegezongen.

Overigens, in zijn vrije uren was Huub pianist bij THE JAZZY JANUS QUARTET, een jazz-orkest dat regelmatig Sam O’Neil begeleid. Huub is niet getrouwd en heeft geen kinderen, maar wel een rijbewijs BCDE en de diploma’s Douanewetgeving en WordPerfect 5.1 en de chauffeursdiploma’s Beroepsgoederen – en personenvervoer. Hij is dus ook vrachtwagen – en buschauffeur.

Huub Hangop zet gegarandeerd de zaal op zijn kop!

Direct Huub Hangop of een andere carnavalsartiest boeken, neem dan contact op met Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven