Jackfire

Coverband Jackfire boeken voor een optreden? De bandleden timmeren al jaren aan de weg om de meest succesvolle coverband te worden. Met hun lange haren en muzikaliteit valt de band positief op! Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over coverband Jackfire.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Jackfire coverband Boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Jackfire Biografie

BVM Burovoormuziek.nl, presenteert de vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Inspirerend en fantastisch op een hoog niveau. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest innovatieve en spraakmakende showelementen. Daarmee aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze band. Een passende geluidsinstallatie is dan ook essentieel. Met enthousiasme werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in ingenieuze medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Daarmee zal het publiek een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Elk optreden, waarbij professioneel gebruik wordt gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX doet denken aan een festijn! Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Ondersteund door virtuoze licht- en geluid professionals, geven ze een geheel nieuwe invulling aan het begrip “coverband”. Daarmee zet de band dan ook een sensationele act neer, waardoor alle hits uit verleden, heden én toekomst op ieder feest een bijna spiritueel gouden randje krijgen.

Jackfire boeken

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor de band Jackfire. Jackfire verzorgt een show van 3 x 45 minuten.

Wil je direct coverband Jackfire of een andere coverband boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-4608000

 

Photo by Set Vexy

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven