Jackfire

Coverband Jackfire boeken voor een optreden? De vier broers timmeren al jaren aan de weg om de meest succesvolle coverband te worden. Met hun lange haren en muzikaliteit valt de band positief op! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband Jackfire.

Buro voor muziek
Jackfire coverband Boeken

Jackfire Biografie

Na de 3 Wijzen uit het Oosten hebben we nu: de 4 Broers van Jackfire!

BVM Burovoormuziek.nl, presenteert met trots vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Inspirerend en fantastisch op een hoog niveau. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest innovatieve en spraakmakende showelementen. Daarmee aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Een passende geluidsinstallatie is dan ook essentieel. Met enthousiasme werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in ingenieuze medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Daarmee zal het publiek een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Elk optreden, waarbij professioneel gebruik wordt gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX doet denken aan een festijn van Bijbelse proporties! Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Ondersteund door virtuoze licht- en geluid professionals, geven ze een geheel nieuwe invulling aan het begrip “coverband”. Daarmee zet de band dan ook een sensationele act neer, waardoor alle hits uit verleden, heden én toekomst op ieder feest een bijna spiritueel gouden randje krijgen.

Jackfire bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Jackfire boeken

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor de band Jackfire. Jackfire verzorgt een show van 3 x 45 minuten.

Wilt u direct coverband Jackfire of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-4608000

Terug naar boven