Jan Wayne

Jan Wayne boeken “Because The Night”

Jan Wayne ontpopte zich in minder dan een paar jaar tot een van de meest succesvolle dance producers en heetste dj’s in Europa. Met een ongelooflijke hoeveelheid nationale en internationale successen in korte tijd. Het grootste en hiermee bekendste  Top 1 hit is “Because The Night”. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Jan Wayne.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jan Wayne 90's act boeken jaren 90

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Jan Wayne 90’s artiest  boeken

Jan Wayne is al jarenlang een begrip in de DJ wereld. De Duitse DJ en Dance producer genereerde binnen een kort tijdsbestek enorme bekendheid in Europa door hits als “Because The Night” en “Only You”. Optredens in Frankrijk, Italië, Brazilië, Canada, Nederland en natuurlijk Duitsland zijn dan ook de normaalste zaak van de wereld.

Jan Wayne (Jan Christiansen) is geboren in 1974. Vanaf jonge leeftijd was Jan Wayne al geïnteresseerd in muziek. Hij begon te draaien op feesten van vrienden en ging snel daarna in verschillende clubs draaien. Toen Jan Wayne zijn eerst single “Total Eclipse Of The Heart” op de markt bracht werd hij plots bekend in Duitsland en andere delen van Europa. Echter zorgde zijn volgende single voor het grootste succes. Met een remix van “Because The Night” kwam Jan Wayne in verschillende hitlijsten te staan. In Nederland bereikte hij zelfs de nummer één positie met deze remix.

Hit Because The Night

Na deze successen is Jan Wayne nog steeds te zien in verschillende muziekprogramma’s en is hij een veel geboekte DJ in Europa. Nu de 90’s en 00’s weer helemaal hot zijn is Jan Wayne populairder dan ooit.

Jan Wayne is te boeken als dj act van 1 x 60 minuten. Direct Jan Wayne of een avondvullend 90’s avond boeken? Bel jaren 90 specialist Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven