Jawohl

Jawohl boeken voor uw oktoberfest of evenement? Duitse Partymuziek, Schlagerhits, de grootste Après-Ski knallers afgewisseld met Duitse Rock en de bekendste Nederlands- en Engelstalige feesthits und so weiter. Meer informatie over Jawohl of andere oktoberfestbands of artiesten boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jawohl boeken. Oktoberfestartiesten boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Jawohl?

Maak kennis met Jawohl!, die Attraktievste Schlagerband von diesem Moment! Jawohl ist Supertoll! Duitse Partymuziek, Schlagerhits, de grootste Après-Ski knallers afgewisseld met Duitse Rock en de bekendste Nederlands- en Engelstalige feesthits und so weiter.

Twee prachtige zangeressen en een zanger met zeer hoge aaibaarheidsfactor springen samen met hun tipp-topp begeleidingsband mét zwei richtige Trompeter in de Alpen Express en nemen het publiek mee op een Supertolle muziekreis.

Duitse Schlagers

Het ene moment waan je je met een grote pul bier op de Alm Wiesn en zing je mee met de grootste Schlager Hits uit het land van Heidi, het andere moment sta je te springen op de lekkerste Ballermann Hits in Mallorca. En net als het verlangen naar de Heimat te groot dreigt te worden vliegen de heetste Hollandse hits je om de oren.

Jawohl boeken

Jawohl boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Jawohl neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Jawohl of als je meer informatie wilt over Jawohl en andere oktoberfestband of artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven