Jeroen van der Boom

Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent vielen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten. Jeroen van de Boom boeken voor uw evenement? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Jeroen van der Boom.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jeroen van der Boom boeken inhuren

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Jeroen van der Boom

Jeroen Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat, mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het Gelredome en juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan.

In het najaar van 2010 richtte Jeroen zich volledig op side-projects als kijkercijfer-hit The Voice Of Holland. “Het is geen groot geheim dat ik er van hou om, naast mijn solo carrière, af en toe een uitstapje te maken naar een project zoals Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA. Dit jaar bleef het daar niet bij en waren er ook avonturen naar tv. Zo heb ik enorm genoten van het The Voice Of Holland avontuur en presenteerde ik het afgelopen jaar Lotto Weekend Miljonairs.

Boekingen Jeroen van der Boom

Na zijn huwelijk met Dany, stortte Jeroen zich op alweer een nieuwe uitdaging: zijn eigen grote zaterdagavond show Wedden Dat Ik Het Kan!, een familiespelshow waarin de meest spectaculaire weddenschappen centraal staan.

Maar de muziek blijft toch nummer 1 voor Jeroen. In november werd hij benaderd door KWF Kankerbestrijding om het campagnelied voor Sta Op Tegen Kanker te verzorgen. Met de single Niemand Anders, oorspronkelijk een album-track van zijn eerste cd, scoorde Jeroen zijn vijfde nummer 1 hit. Extra speciaal voor Jeroen, aangezien de opbrengst van de single volledig naar KWF Kankerbestrijding gaat en op die manier bijdraagt aan kankeronderzoek.

In 2014 startte het 1e seizoen van de show Bloed Zweet en Tranen, een kijkcijferkanon bij SBS6.

Daarnaast werkt Jeroen van der Boom mee aan het concert Holland zingt Hazes, de bijzondere mooie producie The Passion en heeft Jeroen ook nog eens zijn eigen theatertour.

Jeroen van der Boom boeken?

Direct Jeroen van der Boom boeken? Bel dan 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven