Xander de Buisonje

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina meer informatie over de zanger Xander de Buisonje. Xander de Buisonjé werd razend populair als zanger van de band Volumia! Met hits als Hou me vast en Blijf bij mij wist de band bijna een miljoen cd’s te verkopen. Daarnaast is Xander de Buisonjé bekend als soloartiest en als presentator van De Vrienden van Amstel Live.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Xander de Buisonjé Boeken-zanger-presentator zanger band Volumia

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Xander de Bousonje

De Buisonjé groeide op in Eindhoven en werd in 1992 onderdeel van de band Volumia! De groep bracht vier albums uit die in totaal vijf keer platina gingen. De grootste hits van Volumia! Waren Hou me vastBlijf bij mijAfscheid, Eeuwig zou tekort zijn en Nog één keer.

In 2002 maakte de band bekend uit elkaar te gaan en De Buisonjé ging verder als soloartiest en bracht nog vijf albums uit, waaronder twee live albums. De plaat Xander in concert stond een week op 1 in de Album Top 100.

Hij trad onder andere op tijdens het afscheidsconcert van André Hazes waarbij hij Zij gelooft in mij zong.

Daarna was hij actief voor Kinderen voor Kinderen en Unicef. In 2008 nam hij deel aan het programma 71º Noord. Hij wist het programma, dat werd opgenomen in Noorwegen, uiteindelijk te winnen.

De Vrienden van Amstel Live
Als televisiepresentator was De Buisonjé sinds 2010 te zien bij De Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Ook trad hij zelf regelmatig op in het programma. Daarnaast was hij in 2012 te zien in het programma Studio 9, waarin artiesten 36 uur worden opgesloten in een geluidsstudio om samen met een mysterie guest een nieuw nummer te maken. Onder andere Di-rect en Miss Montreal werkten mee aan programma. Ook was hij een van de juryleden bijThe Next Poptalent.

Xander de Bousonje boeken

Xander zal in half uur zijn grootste hits ten gehore brengen, interactief contact hebben met de gasten, en zichzelf prachtig begeleiden op de mini vleugel.

Wilt u Xander de Buisonjé inhuren voor een optreden? Neem dan contact met Buro Voor Muziek op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven