• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Boney M

Boney-M-Boeken?

Meer informatie over Boney M

Boney M boeken voor je feest? De  Boney M Show brengt je de grootste hits van de meest succesvolle disco act van de jaren zeventig. De act heeft wereldwijd 150 miljoen platen verkocht. Met hits als: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny Rasputin, Brown Girl in the Ring en veel meer! Alle populaire artiesten van toen en nu zoals Boney M, Vengaboys, Jan Smit en Anita Meyer boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.

Frontman BOBBY FARRELL overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z’n hotelkamer. Dit na de show die hij die avond had gedaan in St.Petersburg in Rusland.Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave. Maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer ORLANDO LOUIS. Geboren in Parijs met zijn “roots” in Zuid-Amerika te weten Brazilie en Martinique. Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio namelijk Aruba. ORLANDO is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt! Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen waarvan 2 echte Bobby’s Ladies zijn.  ANTHEA FERRELL geboren in Engeland met haar “roots” in Jamaica en Guyana, alswel MAUREEN LAURENS afkomstig uit Curacao. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989.  Zij zijn de “real” Bobby’s Ladies te noemen. De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt ! Anno 2021  is de ultieme BONEY M Show er klaar voor. Het echte Boney M gevoel middels een super optreden tot uitbarsting te brengen op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is. Iets wat het enorme hit repertoire van Boney M kan realiseren op geweldige wijze uitgevoerd door deze 4 super artiesten! De internationale 70ties disco scene is ontwaakt tot nieuwe spectaculaire “revivals” door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits. Samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando!! Deze show van BONEY M will always “rock da house”all over the world!

Boney M boeken

Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70 met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits zoals :

Rivers of Babylon
Daddy Cool
Ma Baker
Sunny
Rasputin
Brown Girl in the Ring
No Woman, no cry
Hooray! Hooray! It’s a Holiday
Gotta go home
Painter Man

 

Prijscategorie: € 5000,- tot € 7500,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Boney M

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.