Kensington

Kensington boeken voor een optreden? Kensington is de rockband van eigen bodem en elk optreden is een groot succes! Kensington is hot en we  mogen trots zijn op dit Nederlandse product! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Kensington.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Kensington boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Kensington

Kensington sleutelde de eerste maanden van 2012  aan hun tweede album.  Dit  album zal Vultures gaan heten.
Op 6 april 2012 verschijnt tweede single Send Me Away. De single wordt veel gedraaid op radiozender 3FM.
De band werd in 2012 genomineerd in twee categorieën bij de 3FM Awards. Naast een nominatie voor de Serious Talent Award werd Kensington ook genomineerd in de categorie Beste Artiest Rock. Op 11 mei 2012 verschijnt het tweede album Vultures. Dit album is geproduceerd door Kensington zelf. Het album is voor het grootste deel opgenomen in de You GuysMusic studios in Berlijn. De drums werden opgenomen in de eveneens Berlijnse Studio Erde. Vervolgens gemixt in Londen door de beroemde producer Cenzo Townshend. Cenzo heeft  onder andere gewerkt met Snow Patrol en U2. De mastering wordt gedaan door Steve Fallone in New York.

Boekingen Kensington

In juni reist de band naar London om een videoclip op te nemen voor derde single. Deze single zal  No Way Out gaan heten. Ook de luisteraars van het 3FM-programma Met Michiel zijn enthousiast. Zij geven No Way Out een 9. Begin juli vertrekt Kensington weer voor een korte periode naar Berlijn om nieuw materiaal op te nemen. Ondertussen verschijnt in juli de video voor No Way Out officieel.
In het najaar van 2012 doet Kensington een uitgebreide Nederlandse clubtournee langs 18 zalen. Aan het begin van de tour brengt Kensington Don’t Look Back uit als single. Ook deze single doet het goed op radiozender 3FM. Nummer 39 in de Mega Top 50 bereikt deze single. Daarmee is Kensington de enige band die deze eer twee keer te beurt valt. Op 22 september is Kensington te gast in de eerste aflevering van Toppop 3, het nieuwe muziekprogramma van Gerard Ekdom. De mannen van Kensington spelen single Don’t Look Back en een coverversie van Ben Howard’s Keep Your Head Up. Dit is een nummer dat ook de gehele Vultures tour op de setlist zal staan.

Kensington op Pinkpop

De band Kensington is de eerste Nederlandse band die is bevestigd voor Pinkpop. In 2014 is de eer aan Kensington om de ambassadeurs van de Vrijheid 2014 te zijn. Op  5 mei trok de  band met een helikopter langs de verschillende bevrijdingsfestivals om op te treden.

In juli 2014 maakte de band bekend in februari 2015 in de AFAS te staan. Dit concert ging op 1 augustus in de verkoop en was in 10 dagen uitverkocht. In 2015,2016, 2017  staat de band meerdere dagen in Ziggodome.

Kensington boeken

Op 28 oktober 2016 kwam het vierde studioalbum van Kensington uit. De eerste single, Do I ever, verscheen op 1 september 2016. Het album was binnen 24 uur al een gouden plaat.

Direct Kensington boeken? Bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Photography by Rahi Rezvani

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven