FloorJaxx

FloorJaxx boeken? Een DJ live act, die bestaat uit spectaculaire muzikale elementen. Denk aan een combinatie van DJ met vocalist (zangeres, zanger of MC), de toevoeging van saxofonist voor heerlijke funky tunes, een percussionist(e) die te gekke ritmische beats speelt, een trompettist, gitarist of zelfs een violist. De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
FloorJaxx boeken. DJ live act boeken bij BVM - Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn FloorJaxx?

FloorJaxx is een DJ live act bestaande spectaculaire muzikale elementen die naar wens samengesteld kan worden. Denk aan een combinatie van DJ met vocalist (zangeres, zanger of MC), de toevoeging van saxofonist voor heerlijke funky tunes, een percussionist(e) die te gekke ritmische beats speelt, een trompettist, gitarist of zelfs een violist.

FloorJaxx beschikt over een professioneel artiestenbestand met de beste DJ’s, zangers, zangeressen, saxofonisten, percussionisten, gitaristen, trompettisten en violisten, die stuk voor stuk een geweldige performance neerzetten, jarenlange ervaring hebben, 100% energie geven, staan voor kwaliteit en klasse en allemaal één doel voor ogen hebben: van ieder feest een succes maken!

FloorJaxx past zich perfect aan en maakt van elk evenement gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten. Ook voor thema’s of evenementen in een bepaalde stijl kunnen we de perfecte muzikale samenstelling leveren, we denken graag mee en zorgen ervoor dat we samen tot een waanzinnige live act komen die bij jullie evenement past.

DJ act met live muziek

De perfecte combinatie van waanzinnige live muziek met de flexibiliteit van een DJ maakt de show van FloorJaxx uniek. De act kan naar wens samengesteld worden, met als basis een DJ, aangevuld met een vocalist, saxofonist, violist, trompettist, elektrisch gitarist of percussionist. Onze vocalisten, zangers en zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC.

Met 100% energie, enthousiasme, passie en chemie tussen de DJ’s en muzikanten, is FloorJaxx dé muzikale aanvulling voor ieder evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of clubnight!

FloorJaxx beschikt standaard over een basispakket, waar professionele geluids- en lichttechniek bij inbegrepen zit. En ook over de styling is nagedacht: er is een keuze uit verschillende DJ booths, van chique Chesterfield in wit en zwart, tot glanzend met LED verlichting of zelfs in festival stijl met een steigerhouten look.

En wil je all the way? Ook dat kan! We bieden verschillende pakketen met special effects, dansvloeren, dry-ice en andere opties qua aankleding.

FloorJaxx boeken

FloorJaxx boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over DJ live act FloorJaxx neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van FloorJaxx of als je meer informatie wilt over FloorJaxx en andere DJ’s ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven