Moombahteam

Moombahteam boeken? Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival. Moombahteam boeken voor een optreden staat voor energiek, catchy en dansbaar. Meer informatie over Moombahteam of andere toffe DJ-act als Beatcrooks, Bende van Ellende en Luftwaffel boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Moombahteam boeken bij BVM - Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Moombahteam?

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival. Moombahteam boeken voor een optreden staat voor energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties. Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media.

DJ-Act

Moombahteam is het creatieve product van DJ en producer Erik Groen. Erik is gepassioneerd, muzikaal en heeft zijn eigen kijk op muziek. Kenmerkend voor de producties van Erik zijn de details, baslijnen en ritmes met invloeden van moombahton, dancehall, reggae(ton), bubbling en EDM. Als drummer en percussionist is slagwerk een onmisbaar onderdeel voor de flow van zijn producties. Hierdoor heeft Moombahteam een exclusieve sound die niet te kopiëren is.

Moombahteam boeken

Moombahteam boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Moombahteam neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Moombahteam of als je meer informatie wilt over Moombahteam en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Meer toffe DJ-Acts als Moombahteam boeken?

Terug naar boven