#OJKB

# OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood boeken en het publiek word meegenomen op een energieke trip down memory lane. Veel vermaak, interactie! Ouwe jongens Krentebrood staat garant voor 1 groot, gezellig feest op het podium! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ act #OJKB

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
#OJKB Dj boeken ouwe jongens krentebrood

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Ouwe Jongens Krentebrood  # OJKB

“Ouwe Jongens Krentebrood” Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde met elkaar, gezellig !

Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair.
Het is van ‘origine’ een ouderwetse Amsterdamse uitspraak maar nu omgetoverd tot een “Hip and Happening” item voor in uw uitgaansgelegenheid, op uw kermis, in uw feesttent of op uw festival, de act: #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een feit !

90’s HITS IN EEN NIEUW JASJE !

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een Dj Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken. Nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren !

Met het strakke doch classic design van het artwork is #OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival.
#OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 60 minuten en is te bestempelen als “Het feest der herkenning” maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek !

In november 2017 heeft #OJKB de party award “Populairste DJ Award ” gewonnen.

# OWKB – Ouwe jongens krentenbrood is snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek te boeken >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven