PartyFriex

PartyFriex boeken? Boek nu PartyFriex of wil je meer informatie of andere feest acts boeken?? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
PartyFriex boeken. Boek nu PartyFriex bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn PartyFriex?

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun nieuwste single zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.

Ik moet zuipen

  • Party Award Beste Partysingle voor Ik moet zuipen
  • Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise
  • Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z’n Accordeon)
  • Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier en Elke Keer Hetzelfde.

PartyFriex boeken?

PartyFriex boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van PartyFriex neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van PartyFriex of als je meer informatie wilt over PartyFriex en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven