Papa di Grazzi

Coverband Papa di Grazzi boeken voor een optreden ? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Papa di Grazzi.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Papa di Grazzi boeken. Boek nu bij BVM Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook impact al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Ook is Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. Ook zal de band dit liedje tijdens de show nog eens ten gehore brengen. Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band  met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers.   Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook impact al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Bezetting Papa di Grazzi:

Albert Gras: Entertainer – zanger
Daniëlle Gombert: Saxen – trompet – zang
Tietske Folkertsma: Trompet – zang
Hendrik Jan de Jong: Gitaar – zang
Anton Strijks: Toetsen, accordeon, zang
Daniël Hartung: Bas – zang
Joran Dijkstra: Drums

Oktoberfest

Ook is deze band te boeken als

,,Das orginal Holländische Oktoberfest Orkest’’

Hier speelt de band met veel overgave de grootste Duitse en Oostenrijkse hits aangevuld met  de beste Après-ski hits  en meezingers van dit moment.

Zanger Albert weet als ,, The Godfather of Party’’ als geen ander de zaal te bespelen. Een brok ervaring en inlevingsvermogen van het publiek maakt zijn aandeel heel bijzonder. De band hoef je verder niets uit te leggen. Top musici pur sang.

Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen wat juist ook voor Oktoberfeesten repertoire super tof is. En niet alleen om naar te luisteren, maar ook naar te kijken hoe bijvoorbeeld deze Wunderschöne  Dirndls  met twee trompetten de zaal bespelen.

Deze geroutineerde band  met louter top muzikanten weet dus van geen ophouden en de energie spat uit de speakers.   Niet voor niets behoort deze band al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Das Original Oktoberfest Orkest boeken. Papa di Grazzi boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook eens

Terug naar boven