• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Boston Tea Party

Boston Tea Party Coverband boeken

Meer informatie over Boston Tea Party

De Boston Tea Party is dé super spontane feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

What You See Is What You Get!

Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie super spontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Don’t forget y’r dancin’ shoozzz! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het ‘Feest der Herkenning’: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Is This A Party Or What?!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!
Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt… en dat is te zien! Feest op het podium = feest in de zaal. De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten (onze roots), feest levendig op openbare podia (festivals, feesttenten, marktpleinen) en speelt verder graag op privéfeesten/ bruiloften. Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. De pauze muziek wordt standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde CDs met aan elkaar gemixte dance- / feest nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde CD’s gratis beschikbaar.

Extra’s bij te boeken

Een live DJ in combinatie met de Boston Tea Party is helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. De Boston Tea Party samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigtes. De Boston Tea Party neemt standaard spectaculair licht en geluid mee. Voldoende voor een (indoor) locatie tot 1000 personen. Indien de locatie groter is of meer licht is gewenst, kan meer licht en geluid worden ingezet. Verder zijn er tal van organisatorische en technische extra mogelijkheden zoals: doorprikken van een discoshow (gratis tot het einde van een show), het (technisch) verzorgen en/of organiseren van een speciale (tape-) act of (bedrijfs)band, extra geluid, extra of intelligent licht, dansvloeren, verzorgen van presentaties (korte presentaties zijn gratis). De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Echter af en toe laat de band zich overhalen tot iets bijzonders.
Zo is de band voor speciale gelegenheden en op verzoek uit te breiden met een extra zangeres, een big-band blazerssectie (6 ipv 3 blazers) of een heavy rapper (AreMC, frontman van de funkband Seven Eleven). Ook komt het wel eens voor dat Gordon of Roberto Jacketti worden gespot op het podium samen met de Boston Tea Party. the … Boston Tea Party !
begeleidt diverse artiesten live op het podium. In een optreden met Roberto Jacketti speelt de Boston Tea Party 2 sets en begeleidt met eenzelfde enthousiasme Roberto in een set van ca. 30 minuten. Meer informatie  en prijsinfo is op verzoek bij Buro Voor Muziek beschikbaar.

De Boston Tea Party speelt drie sets van 45 minuten of twee sets van 65 minuten. Na een ‘We want more’ nog langer…

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Boston Tea Party

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Bruiloft
  • Buitenpodium
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.