Perfect Showband

De meest succesvolle band uit het Oosten van Nederland!

Perfect Showband boeken voor een optreden? De live band met zangeres, twee leadzangers, blazers en een toffe led verlichte vleugel op het podium. Daarnaast haast een onuitputtelijke lijst met repertoire, een rollercoaster van hits van toen en nu passeren de revue! Niet voor niks is de Perfect Showband al 25 jaar de meest gevraagde band voor feesttenten, bedrijfsevenementen en privé feesten! Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over de Perfect Showband. Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van de Perfect Showband, wij kunnen je snel en betrouwbaar informeren over de mogelijkheden tot het inhuren van de Perfect Showband.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Perfect Showband boeken. Allround coverband met blazers boeken.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn de Perfect Showband?

Perfect Showband is een super dynamische band die beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden. Een jarenlange ervaring straalt deze band uit, als de band het podium betreedt en wanneer de eerste klanken ten gehore brengen wordt je meegesleurd in een “rollercoaster” van hits van toen tot de hedendaagse top50!!! Alles staat in teken voor interactie met het publiek om er samen een onvergetelijk feest van te maken. 100% live beleving! is wat zij willen bereiken – HET DAK ERAF!!!

Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 Multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. 

Live band met blazers boeken?

Perfect Showband is nog een van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn, doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid Perfect Showband van vele andere bands!!!

Perfect Showband is overal inzetbaar zoals Feesttenten – discotheken- Pleinfeesten- bedrijfsfeesten- Kermissen- bruiloften en wat u nog meer kunt bedenken, en zeer flexibel naar elk opdrachtgever toe. Met een Crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat betreft licht en geluid.

Perfect Showband werkt met de meest moderne equipement zodat elke show 100% tot zijn recht komt.

Laat je verrassen door de power van talent, enthousiasme en ervaring!

Bezetting

Maureen Vink: Lead vocals – piano

Albert Pothoff: Lead vocals –Piano –Synth`s

Andre van Ham: Basguitar – Productions

Jeroen Pothoff: Drums – Leadvocals

Robert Siebes: Trumpet – alt/tenorsax – guitar – vocals

Gilbert van Zolingen: Guitar – Lead vocals- alt/tenorsax -trumpet

Wilt u direct Perfect Showband boeken? Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van de Perfect Showband. Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven