Piece of Cake Dixyband

Sfeervolle mobiele klanken in trio/kwartet formatie.

Piece of Cake Dixyband boeken en gegarandeerd een feest passend bij uw wensen.  Op deze pagina  vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Piece of Cake Dixyband,

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Piece of cake boeken, huisstijl-akkoestisch-mobiel-Jazz

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Piece of Cake Dixyband

Dixieland tovert een glimlach op ieder gezicht, jong en oud! Dixielandmuziek is altijd gezellig en vrolijk. Een looporkest is geschikt voor ieder evenement, groot of klein! De afgelopen jaren heeft Piece of Cake  diverse thema orkesten  in het leven geroepen. Denk hierbij aan het Brandweerorkest, Bevrijdingsdagorkest of het Clownsorkest. Op deze manier kan het orkest de bandleden qua kleding en kleurstelling laten aansluiten bij uw wensen. Al  kostuums zijn van de hoogste kwaliteit. Ieder orkest is te boeken als trio, kwartet of quintet; mét of zonder zangeres.

Mobiele band

En omdat het orkest mobiel is, is het voor alle bezoekers een leuke verrassing. Ook het aangename volume zorgt ervoor dat uw gasten elkaar prima kunnen blijven verstaan. Piece of Cake dixyband kunnen ook geheel in huisstijl optreden, met uw logo op de sousafoon hoes. Niet alleen een fraai detail, maar ook rondlopende reclame!

 

Piece of Cake Dixyband boeken

Het orkest in de kleuren van uw huisstijl, het logo op de sousafoon. Zo sluit uw mobiel dixieland orkest nog beter aan bij uw evenement. Ook als Zwarte pieten orkest of Kerstmannen orkest is Piece of Cake in te huren.

Speeltijden: sets in een tijdsbestek van 4 uren. De band zijn beroepsmuzikanten dus in principe 7 dagen per week beschikbaar.

Direct Piece of Cake of een ander akoestische band boeken, neem dan contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven