Ramblin Boots

Ramblin Boots boeken? Boek nu countryband Ramblin Boots of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Ramblin Boots boeken. Boek nu Ramblin Boots bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Ramblin Boots?

De momenteel meest aan de weg timmerende en zeer succesvolle countryband van Europa is Ramblin’ Boots.  Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks brengt Ramblin’ Boots de countrymuziek tot leven.

De band, gestart begin 2018, is inmiddels zeer geliefd zowel in Nederland als ook internationaal. Vele optredens voor radio en tv maakte dat de band eind vorig jaar werd uitgeroepen tot winnaar in de DCMA categorieën ‘Best New Country band in 2018’ en ‘Best Acoustic Band 2018’. Dat is pas binnenkomen in de country-wereld!

Internationale tour

In 2019 maakt de band een internationale tour door Europa, de liefde voor countrymuziek wordt verspreid in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Een grote wens van elk van de muzikanten van de band wordt werkelijkheid!

Ramblin Boots boeken

Ramblin Boots boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Ramblin Boots neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Ramblin Boots of als je meer informatie wilt over Ramblin Boots en andere toffe bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven