Proost-Band

Een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits!

Proost-Band boeken

Proost-Band boeken voor een optreden? Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! Dat is de band Proost! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Proost-Band.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
PROOST! Boeken, Bands boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Proost-Band?

PROOST! is een gesmeerde medley machine die de lekkerste hitsverweven in de vetste medley’s in een hoog tempo op je afvuurt!Het repertoire bestaat uit hits van nu, classics, NL-talig, rock, dance, etc. Kortom, alles wat nodig is om van een evenement één groot feest te maken!Het PROOST! Stagedesign, bestaande uit verlichte decorstukken, de uitgebreide techniek en een sterk staaltje muziek, maken dit alles tot één geheel!

PROOST! bestaat uit 6 ervaren en energieke muzikanten die altijd voor 100% in THA PARTY MODE zijn! Als geen ander weet PROOST! dat muziek & entertainment hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediënten zijn voor een TOP AVOND!Ziet u het publiek dansen, zingen, hossen en springen? Dan weet je zeker dat PROOST! in THE HOUSE is! 

Show

PROOST! biedt u een breed aanbod waarbij uw wens voorop staat!Voor elke gelegenheid hebben wij een passend totaal plaatje.Of het nu gaat om een bomvolle feesttent, een klein kroegje,een bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid zoals een bruiloft.Samen met u maakt PROOST! van elke gelegenheid een knalfeest!PROOST! Leuk dat je er band…

Wilt u direct Proost-Band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook eens

Terug naar boven