Queen Forever

Queen Forever Tributeband

Queen Forever Tributeband boeken voor een optreden? De band speelt 100% Live en  kleden, bewegen en spelen als Queen om de optimale Queen beleving te ervaren. Buro Voor Muziek is het boekingsbureau met beste en grootste aanbod tributebands. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken voor de tributeband Queen Forever. Wil je direct Queen Forever of een andere tributeband boeken? Bel dan 088- 460 80 00

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Queen Forever boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Queen Forever

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak. Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel. Natuurlijk moet elke goede Queen-tributeband een professionele Freddie- imitator hebben.

Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury. In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’ welke 55 shows omvatte. De show was een dusdanig groot succes dat het inmiddels bezig is met een tweede seizoen, waarbij ook enkele data in België zijn geboekt. Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast: “Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien” “Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE!” “Genoten van deze topband”

“Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100% live” “Brian May is subliem” “Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona” “David Bowie was spot-on”

Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren.

Queen Forever boeken

Wat kun je verwachten als je Queen Forever Tribute band boekt voor je evenement? Een uitgebreide spetterende show met onder andere een duet met David Bowie en de absolute favoriet van het publiek een duet met Freddie en Montserrat Caballe met het nummer Barcelona.

De allerbeste Premium tribute bands boek je bij Buro Voor Muziek, ook Queen Forever voor een show van 2 x 60 minuten. Informeer nu vrijblijvend.

Wil je direct Queen Forever  boeken? Bel dan 088- 460 80 00

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven