Tribute to the Cats band

Tribute to the Cats band

Tribute to the Cats band boeken ? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘Let’s dance ‘ One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’ en ‘Why’. Met een totaal van 22 noteringen in de top 10 en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip. Sinds 2003 ontfermt de Tribute to The Cats Band zich over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Tribute To The Catsband-boeken-TTCB-The Cats

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. Met de meerstemmige samenzang is de Tribute to the Catsband in staat om de karakteristieke Catssound ten gehore te brengen. Niet alleen de generatie die in de jaren 60 en 70 de Cats hebben meegemaakt gaat een avondje uit z’n dak maar ook steeds meer de jongeren. Dit bewijst dat The Cats repertoire van aller tijden zijn. Tribute band boeken? Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek voor de allerbeste Tribute acts in Nederland.

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Zondag.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven