• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Rapper Keizer

Rapper Keizer boeken

Meer informatie over Rapper Keizer

Rapper Keizer boeken en naast zijn herkenbare lay back stem heeft Keizer ook de gave om heel duidelijk en snel te rappen. Daarnaast is hij redelijk goed in improviseren. Op deze pagina alle informatie om direct en snel rapper Keizer te boeken.

Rapper Keizer, Geboren 06-06-1987 in het Surinaamse Paramaribo. Hij is opgegroeid in Nederland en  vandaag de dag één van de meest opgevallen nieuwkomers in de Nederlandse scene. Keizer rapte al op jonge leeftijd mee met bepaalde hiphop nummers. Vanaf zijn 15e trad rapper Keizer al op voor publiek. Hij kreeg zoveel enthousiaste reacties, dat hij besloot om teksten voor zichzelf te schrijven. Daarnaast ontwikkelende hij ook zijn eigen stijl.

Keizer werd geboren als Rozelsky Steve Lie-A-Jen. Hij is de Surinaamse rapper van het TRIFECTA-label.  Hij lanceerde zijn eerste mix tape (‘Straattegisch’) in 2009. Hij verkreeg nationale bekendheid met ‘Mama Sorry’ .Datzelfde jaar tekende rapper Keizer nog bij platenlabel Nindo. Sindsdien is het rapper Keizer behoorlijk voor de wind gegaan. Nadat hij in 2010 een State Award won voor de beste ‘101Barz’-sessie. Won Keizer een jaar later een TMF Award  voor Beste Nederlandse Hiphopartiest. Daarnaast haalde hij miljoenen streams binnen met zijn muziek. Het succes van singles als ‘Omlaag’ (2015), ‘Plus Min’ (2016) en ‘Zonde’ (2017) bracht hem aan de start van 2018. Dit is  het jaar waarin hij een gloednieuwe EP zal ontketenen. En vanaf dat punt zal Keizer verder bouwen aan de carrière waarvan hij de fundering al heeft gelegd.

Boekingen Rapper Keizer

Rapper Keizer inhuren voor je feest? Rapper Keizer is te boeken voor een tape act van 1 x 30 minuten. Informeer snel en betrouwbaar  bij ons naar de beschikbaarheid en de kosten om rapper Keizer en andere bekende rappers te boeken.

Prijscategorie: € 1000,- tot € 2000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Rapper Keizer

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  • Studentenfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.