Sven Elias

Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.

DJ Sven Elias boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Sven Elias.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sven Elias boeken. DJ Sven Elias boeken bij BVM - Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Sven Elias

Sven Elias vertaalt zijn liefde voor het leven door muziek. Vroeger bleek deze geboren entertainer een bijzonder talent te bezitten voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begint al vroeg met dansen maar ontdekt gaandeweg zijn passie voor het Dj-en het produceren van tracks. Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ. Hij voelt precies aan wat de dansvloer nodig heeft.

Het maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival, hij ziet het als zijn missie om elke feest naar een hoger level te brengen. Hij wilt het publiek laten genieten en ervoor zorgen dat iedereen zich vrij voelt. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs door heel Nederland gebracht. Tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen.
Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.

DJ Sven Elias boeken

Direct DJ Sven Elias boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven