Rockaholics

Rockaholics boeken? Jong, enthousiast, plezier, feest & energie, dat is Rockaholics! Met al heel veel optredens in de regio, nu klaar om bij welk feest dan ook in Nederland, de tent op de kop te zetten! Van de beste classics, tot de meest actuele hits, deze band speelt ze allemaal met volle overtuiging en heel veel plezier! Het maakt deze enthousiastelingen niet uit voor welk publiek zij mogen spelen, zolang ze maar mogen knallen en er een echt feest van mogen maken!

Rockaholics verrassende jonge band met een overdosis enthousiasme

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Rockaholics boeken? Rockaholics allround coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn de Rockaholics?

Bij de naam Rockaholics zou kunnen vermoeden, dat deze 6 mans formatie een voorkeur heeft voor rockmuziek. Niets is minder waar, de band heeft zich ontwikkeld als een ware allround band met een breed repertoire. Deze jonge enthousiaste talentvolle band weet inmiddels wat er verwacht mag worden van een allround band bij een optreden.

Met heel veel plezier, weten zij dan ook op energieke wijze bij ieder tentfeest, bruiloft, personeelsfeest of festival het publiek op aanstekelijke wijze te vermaken met als gevolg dat het met deze band zeker een knalfeest wordt.

Rockaholics boeken

Rockaholics boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Rocaholics neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Rockaholics of als je meer informatie wilt over Rockaholics en andere allround coverbands, ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Foto: Bert Rutgers

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven