Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar boeken? Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen wij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia zijn wij in ons element. Hierbij mag natuurlijk onze landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Rondje Doe Maar boeken. Doe Maar tribute band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen wij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia zijn wij in ons element. Hierbij mag natuurlijk onze landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red, Lionel Richie, Diana Ross, Nick en Simon en onze eigen helden; Doe Maar! Spelplezier is onze bindende factor. Dit enthousiasme slaat direct over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf!

Rondje 40 jaar Doe Maar en andere stukken – TOUR

Het is precies 40 jaar geleden dat Doe Maar werd opgericht. Dit vieren wij met onze nieuwe tour. Met een knipoog naar de meest succesvolle lp ‘Doris Day en andere stukken’ spelen wij alle grote hits van Doe Maar, afgewisseld met hits van andere populaire Nederlandse bands uit hun hoogtijdagen. Grote bands, geïnspireerd door Doe Maar als: Toontje lager, Het Goede Doel, Klein Orkest en vele anderen spelen wij in een speciaal ‘Doe Maar-jasje’. Iedere show is een unieke, muzikale verrassing. Vier dit feestje mee, het dak gaat eraf!

Doe Maar tribute band boeken of een andere tribute band boeken? Neem contact met ons op.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven