Roy Donders

Wie het heeft over gigantische hoeveelheden haarlak, spectaculaire huispakken en bergen glitters zegt Roy Donders!Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Roy Donders.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Roy Donders boeken carnavalsartiesten boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Roy Donders

Roy Donders heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes.

De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over.

Roy heeft een mooi leven zo, Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. Ook timmert Roy timmert al jaren flink aan de weg als zanger van het Nederlands lied. Dit zal ook te zien zijn in zijn nieuwe serie.

Ondertussen is Roy al een aantal seizoenen wekelijks op de buis bij RTL met zijn real life soap. Hierin staat onder andere zijn zangcarrière in Nederland en Duitsland centraal.

Enkele bekende nummers van zanger Roy zijn Ïk ben een jongen van de handel”, “kom dichterbij”en in 2016 “Hoor je het ritme van m’n hart(boemboem)”

Carnaval 2017 had Roy samen met zangeres Patty Brard een hit met het nummer “Wat zijn ze lekker

Boekingen Zanger Roy Donders 

Roy Donders is bij Burovoormuziek.nl te boeken voor een optreden van 1 x 30 minuten. Na het optreden neemt Roy altijd ruim de tijd om met fans op de foto te gaan. Direct Roy Donders inhuren voor je feest? Neem dan contact op met >>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven