Vinzzent

Zanger Vinzzent boeken? Nederlandstalige artiesten zoals Rene Schuurmans, Vinzzent, Henk Dissel en vele andere zangers boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van zanger Vinzzent.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Vinzzent boeken zanger inhuren nederlandstalige

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Vinzzent

Vincent Claase, geboren Achterhoeker was reeds in zijn prille jeugd gefascineerd door muziek.
Aanvankelijk gestart als studiotechnicus in zijn eigen opname studio startte hij in 2006 zijn solocarrieremet ‘Laat me gaan ‘. Gevolgd door het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ . In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met‘Alles wat ik hebben wil’.
Begin 2010 neemt Vinzzent met zijn versie van het door Pierre Kartner geschreven lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ deel aan het Nationaal Songfestival. Het publiek koos hem als winnaar. Helaas  was dat niet genoeg om ons land te vertegenwoordigen in Oslo. Na dat optreden stroomden de aanvragen binnen.

Vinzzent gaat onverminderd door en lanceert kort na het NSF zijn single ‘Dromendans’. Dat meteen een enorme hit werd. ‘Dromendans’ komt overal voorbij in kroegen, feesttenten, vakantiebestemmingen. Er worden zelfs diverse filmpjes op youtube gezet van mensen die het nummer zingen. Als hoogtepunt dansten 2500 studenten in Tilburg tegelijkertijd hun eigen Dromendans tijdens een optreden van Vinzzent.

Het inspireert in november 2011 DJ’s Coen en Sander tot de actie ‘Met Vinzzent het land in’. Met als gevolg een re-release van ‘Dromendans’ welke opnieuw de top 10 van de nationale top 100 binnen knalt.

Zanger Vinzzent boeken

Anno 2017 is Vinzzent nog steeds een veel geboekte artiest op Nederlandse feestjes. Zanger Vinzzent is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct Vinzzent inhuren voor je feest? Neem dan contact op >>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven