Session

De show van coverband Session zit boordevol interactie.

Coverband Session boeken voor een optreden? De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – echt een beleving! BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Session. Wilt u Session direct boeken? Bel dan 088- 460 80 00

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
coverband feestband Session boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Publieks-interactie

De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – echt een beleving! We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, elke keer weer.

LED Videowall

De hoge resolutie LED Wall van 12m2 is standaard inbegrepen in de show. Hierop verschijnt unieke content die perfect synchroon loopt met wat de band speelt. Wat kun je verwachten? Bij het ene nummer loopt er tekst mee zodat je kan meezingen, terwijl bij het andere nummer de speciaal voor SESSION gecreëerde visuals voorbij komen die perfect meelopen met de bewegingen die de zangsectie maakt. Op deze manier zorgt coverband SESSION ervoor dat een optreden geen moment hetzelfde is, maar een continu veranderend audiovisueel spektakel.

De beste muzikanten

SESSION speelt alleen met de allerbeste muzikanten. Zo bestaat coverband SESSION uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen. Denk zoal aan:

Van Velzen, Wolter Kroes, Tim Akkerman, Marco Borsato, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, etc., etc…

Inclusief techniek

Standaard levert de band geluid tot 1000 personen, met een set van d&b Audiotechnik of Adamson Spektrix. SESSION zorgt daarnaast voor een zeer spectaculaire lichtshow. Standaard (!) bevat het pakket een groot aantal moving heads, theaterspots, stripelights en een hazer om elk optreden tot een compleet en imposant evenement te maken. Verder zorgt coverband SESSION voor de nodige verfraaiing van het beeld, denk aan verlichte podiumrisers (verhogingen voor drums en toetsen), een showtrap met individueel verlichte traptreden en uiteraard de LED videowall.

De grootste hits

SESSION speelt de grootste hits, met de nadruk op de jaren ’00 tot nu, maar ook de beste danse-classics, 90’s en evergreens zullen zeker niet ontbreken. In elke set van SESSION komen veel nummers voorbij (veelal in mashups en kortere fragmenten), zodat de show in hoog tempo doordendert.

Tip: Allround DJ

De héle avond de voetjes van de vloer. Onze eigen Session Productions allround DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Tip: Blazerssectie

Voor een dikker geluid en een extra actieve show. De SESSION blazerssectie – The Holy Horns – bestaat uit David en David op Trompet en Saxofoon. Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere sound en de extra muzikanten maken het een waar muziekspektakel.

Tip: Boek SESSION met BN-er

SESSION begeleidt diverse BN-ers. SESSION wordt regelmatig geboekt met één of meerdere bekende NL artiesten. Coverband SESSION speelt dan naast de sensationele eigen show ook een set met deze artiest. Artiesten als Leona Philipo, George Baker en Wolter Kroes kunnen schitteren met de begeleiding van SESSION.

Benieuwd naar deze coverband?

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot het boeken van Feestband Session bel of mail Buro Voor Muziek.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven