Seven Days Music

Seven Days Music boeken? De band met 100% live muziek! Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers! Boek nu Seven Days Music of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Seven Days Music boeken? Boek nu Seven Days Music bij BVM - Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Seven Days Music?

De band met 100% live muziek! Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers! Alle hits worden gespeeld door dit feestteam. Het repertoire van Seven Days Music, varieert van Dance tot Rock, van Fout naar Goud en van Nederpop tot Abba! Natuurlijk hoor je ook de hits van nu!

Veelzijdig

Het licht en geluid van 7 Days Music wordt verzorgd door een professioneel bedrijf. De vaste crew en 6 gemotiveerde bandleden vormen samen een fantastisch team! Deze band is inzetbaar voor bruiloften, personeelsfeesten, feesttenten en alle overige evenementen!

Seven Days Music, “Tent op de Kop” gegarandeerd!

Seven Days Music boeken

Seven Days Music boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Seven Days Music neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Seven Days Music of als je meer informatie wilt over Seven Days Music en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven