Suitz

Suitz boeken akoestisch optreden? SUITZ bestaat uit Daan en Nicky. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop! Hun goede looks en vlotte babbel helpen daar bij 😉 Direct Suitz boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Suitz Boeken Akoestisch Duo

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

SUITZ bestaat uit Daan en Nicky. Twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar leerden kennen op de opleiding ‘Artiest Muziek’.
Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch
(met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!
Hun goede looks en vlotte babbel helpen daar bij 😉

In hun kinky jasjes putten ze uit een zeer breed repertoire en kunnen aan veel muzikale vragen voldoen.
Flink losgaan maar ook rustig en sfeervol! Dus van Ed Sheeran naar Liever te dik in de Kist en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.

Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, interactief met het publiek,
en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven