Team TNT

Team TNT boeken? Boek nu Team TNT of wil je meer informatie of andere toffe DJ-act als BeatcrooksDansado & de Feestneger en Feestnation boeken?? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Team TNT boeken. Boek nu Team TNT bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Team TNT?

De evolutie van dit team is simpel: jij wilt meer, wij geven meer. Ze maken de combinatie tussen je favoriete classics, keiharde partytracks en updaten alles naar nu, terwijl je toch nostalgisch warm van binnen wordt. Ze produceren nieuwe classics en geven de oudjes een nieuw jasje, zodat je favoriete classics nog niet met pensioen hoeven. Daarnaast proppen we deze explosieve mix in anderhalf uur vol met beukers, meezingen, happy hakken, sitdowns en een beetje confetti om het af te maken. Vergeet je ochtend fitness routine, zeg al je bootcamp plannen af en kom knallen bij de groepsles van Team TNT.

Oude hits in een nieuw jasje

Team TNT zijn de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. De zwoele zomerhits van je eerste vakantie naar de costa’s en alle artiesten waar je vroeger een poster van boven je bed hangen passeren maandelijks de revue bij TNT, maar dat vonden we niet meer genoeg.

Team TNT boeken

Team TNT boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Team TNT neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Team TNT of als je meer informatie wilt over Team TNT en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven