The Tour

Nu ook te boeken met blazerssectie!

Coverband The Tour boeken voor een optreden? Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround hitmachine! Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband The Tour.

p.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Tour band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The Tour?

The Tour band is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland.
Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

The Tour, bestaat uit zes zeer professionele muzikanten. Zij staan bekend om haar ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer vullende show. Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 tot en met de beste hits van nu volgen elkaar in een rap tempo op en zorgen voor een groots feest! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour daarmee een echte allround coverband!

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af! Nu ook te boeken met blazerssectie!

The Tour

Zang: Emmanuel Anning
Zang: Sarah Geels
Gitaar: Tobias Wolfensberger
Basgitaar: Matthijs Brüll
Toetsen: Bas Uijtdewilligen
Drums: Erik Land
Saxofonist: Reindert Spanhove
Trompettist: Luca Simonelli

Nu ook te boeken met blazerssectie, vraag ons BVM team naar de mogelijkheden.
De speeltijden van de band zijn 2 x 60 minuten of 3 x 45 minuten.

Wilt u direct coverband The Tour of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op>> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven