Nick&Ik

Nick&Ik boeken? Laat de Soul & Swing u verleiden en de sfeer die Nick&Ik meenemen een glimlach op ieders gezicht toveren. Boek nu Nick&Ik of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Nick&Ik boeken. Boek nu Nick&Ik bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Nick&Ik?

Nick&Ik bestaat sinds 2019 en bestaat uit zanger/gitarist: Nick van Kooten en gitarist/zanger: Ference Hulshof. Nick is werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en zingt en speelt al jaren in verscheidene bands. Ference is fulltime muzikant. Hij heeft zijn eigen gitaarpraktijk en speelt wekelijks in meerdere formaties.

Nick&Ik speelt covers van toen en nu in een ‘soul’ jasje maar ook heerlijke stevige platen komen aan de orde!
Voor elk feest zorgen wij een passende set en sfeer!

Soul, Swing en Sfeer

Nick&Ik vult uw feest met akoestische klanken vol herkenbaarheid. Laat de Soul & Swing u verleiden en de sfeer die Nick&Ik meenemen een glimlach op ieders gezicht toveren.
Intiem thuis of op een plein, van ceremonie tot tuinfeest. Nick&Ik heeft een passend arrangement voor u!

Nick&Ik boeken

Nick&Ik boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Te boeken als Akoestisch duo (onversterkt), versterkt of semi-akoestisch met een elektrische gitaar. Voor meer informatie over Nick&Ik neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Nick&Ik of als je meer informatie wilt over Nick&Ik en andere duo’s ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven