• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Nielson

Nielson Boeken burovoormuziek.nl
Foto credit: Sascha Luna

Meer informatie over Nielson

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina), Mannenharten’ (platina) en Sexy als ik dans (platina) waren allen erg succesvol. Vooral zijn debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant succes en voor optredens bij o.a. RTL Viert de Zomer, De Vrienden van Amstel LIVE!, Concert at SEA en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Zijn debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” bevat alles waar je aan denkt bij Nielson: een eigen sound, uniek en energiek. Zanger Nielson boeken voor een optreden? Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Nielson.

Al op jonge leeftijd kreeg de in Dordrecht geboren Nielson (Niels Littooij) een drumstel voor zijn verjaardag. Vanaf dat moment was hij gek van muziek. Het duurde dan ook niet lang voordat hij gitaar begon te spelen en ontdekte dat hij een geboren zangtalent was. Na  de middelbare school studeerde hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Zijn singles Beauty & The Brains en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer Mannenharten waren allen erg succesvol. Vooral de debuutsingle Beauty & The Brains zorgde voor instant success en dit resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor Hoe, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de 3FM, MTV Awards en de Edison award voor Beste Pop-Album bewijst hij een van de sterkste artiesten van Nederland te zijn. Na zo’n succesverhaal hebben veel artiesten moeite om daar overheen te gaan, maar voor Nielson gaat dit niet op. In 2014 ontving hij voor zijn zomerhit Sexy Als Ik Dans in december ook nog een platina award. De track scoorde internationaal ook hoge ogen met top 3 posities in Suriname, Curaçao en België. De plaat betekende zelfs de eerste officiële #1 hit in België. Deze internationale doorbraak betekent dat Nielson naast zijn succes in Nederland nog heel wat territoria voor zich heeft om te veroveren met zijn muziek.

Nielson boeken

Zanger Nielson is te  boeken als akoestische act van 30 minuten voor kleine gezelschappen, of live met band voor een spetterende show van 60 minuten.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Nielson

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.