Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven boeken voor een knallende jaren ’90 revival show. Alle grote hits van toen zullen voorbij komen en uiteraard brengen zij hun versie van ‘Slave To The Music’ ten gehore.
De populairste jaren 90 artiesten zoals de Vengaboys, 2 Unlimited, Paul Elstak, Party Animals en Twenty 4 Seven boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Op deze pagina vind je  meer informatie met betrekking tot het boeken van 90’s act Twenty 4 Seven.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Twenty4 seven 90's artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Twenty 4 Seven

Begin jaren ’90 werd de eurodance groep Twenty 4 Seven opgericht. Destijds had niemand durven dromen dat het zo’n groot succes zou worden, op zowel nationaal als internationaal terrein!

Gedurende de gloriejaren waren rapper Stay-C en zangeres Nance de gezichten van de populaire formatie. Na de hits ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming’ braken zij definitief door.

De single ‘Slave To The Music’ bleek een schot in de roos en vloog binnen korte tijd naar de top van de internationale hitlijsten. Het nummer bereikte de eerste positie in Australië, Tsjechië, Zuid-Afrika en in de meeste Latijns Amerikaanse landen. In de Benelux en Scandinavië bereikte ‘Slave To The Music’ de top 5. De top 10 werd bereikt in Finland, Singapore, de Filipijnen en Thailand.

Ook de opvolgende singles ‘Is It Love’, ‘Take Me Away’ en ‘Why Don’t You Leave Them Alone’ én het album ‘Slave To The Music’ waren erg succesvol. Twenty 4 Seven groeide uit tot een wereldwijde top-act. Twenty 4 Seven ontving door de jaren heen verschillende platina en gouden platen voor hun hits.

Wanneer Nance in 1995 de groep verlaat, wordt er gezocht naar een vervangende zangeres. Na enkele formatiewisselingen wordt in 2010 de groep nieuw leven ingeblazen met de origele rapper, Stay-C. De zangeres van het vernieuwde Twenty 4 Seven is Li-ann, die bekend is van Raffish. Binnenkort verschijnt er een nieuwe versie van hun grootste hit ‘Slave To The Music’, waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Twenty 4 Seven boeken

Twenty 4 Seven  is te boeken voor een knallende jaren ’90 revival show.
Alle grote hits van toen zullen voorbij komen en uiteraard brengen zij hun versie van ‘Slave To The Music’ ten gehore.

Jaren 90 act Twenty 4 Seven is in te huren als tape act van 1 x 30 minuten.

Voor aanvullende informatie, beschikbaarheid en scherpste prijs voor het inhuren van de 90’s act Twenty 4 Seven, Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek >>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven