• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven 90's act boeken

Meer informatie over Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven boeken voor een knallende jaren ’90 revival show. Alle grote hits van toen zullen voorbij komen en uiteraard brengen zij hun versie van ‘Slave To The Music’ ten gehore.

De populairste jaren 90 artiesten zoals de Vengaboys, 2 Unlimited, Paul Elstak, Party Animals en Twenty 4 Seven boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Op deze pagina vind je  meer informatie met betrekking tot het boeken van 90’s act Twenty 4 Seven.

Begin jaren ’90 werd de eurodance groep Twenty 4 Seven opgericht. Destijds had niemand durven dromen dat het zo’n groot succes zou worden, op zowel nationaal als internationaal terrein! Gedurende de gloriejaren waren rapper Stay-C en zangeres Nance de gezichten van de populaire formatie.

Na de hits ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming’ braken zij definitief door. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle Eurodancegroep ter wereld en kreeg daarvoor de Nederlandse exportprijs.

Twenty 4 Seven verkocht wereldwijd namelijk ruim 18 miljoen geluidsdragers en sleepte hiermee vele gouden en platina platen in de wacht.

De single ‘Slave To The Music’ bleek een schot in de roos en vloog binnen korte tijd naar de top van de internationale hitlijsten. Het nummer bereikte de eerste positie in Australië, Tsjechië, Zuid-Afrika en in de meeste Latijns Amerikaanse landen.

In de Benelux en Scandinavië bereikte ‘Slave To The Music’ de top 5. De top 10 werd bereikt in Finland, Singapore, de Filipijnen en Thailand. Ook de opvolgende singles ‘Is It Love’, ‘Take Me Away’ en ‘Why Don’t You Leave Them Alone’ waren erg succesvol.

Twenty 4 Seven groeide uit tot een wereldwijde top-act. Wanneer Nance in 1995 de groep verlaat, wordt er gezocht naar een vervangende zangeres. Na enkele formatiewisselingen wordt in 2010 de groep nieuw leven ingeblazen met de originele rapper, Stay-C. De zangeres van het vernieuwde Twenty 4 Seven is Li-ann, die bekend is van Raffish.

Twenty 4 Seven boeken voor je feest

Eind 2019 werden de fans van Twenty 4 Seven aangenaam verrast toen het niews naar buiten kwam dat zangeres en presentatrice Nance terug is bij Twenty 4 Seven! Ze gaat samen met Jacks & Hanks weer optredens verzorgen met de bekende hits! En…. Er is nieuwe muziek!

De eurodance act is in 2 verschillende formaties te boeken:

Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks
Twenty 4 Seven ft. Stay-C & Li-Ann

 

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Twenty 4 Seven

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Feesttent
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.