Party Animals

Party Animals 90's act boeken

Party Animals boeken voor een optreden? Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go, Xanadu en Aquarius is succes verzekerd! Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle 90’s artiesten, bands en acts kunt boeken zoals Vengaboys, 2 Unlimited, T-Spoon, Mental Theo en vele anderen. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Party Animals.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Party Animals boeken 90s artiest burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Party Animals

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats. Een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD “Gang Of 4” uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen. Nu, jaren later en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show. Ze hebben de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Al sinds de jaren 90 staat de heren onder leiding van het producers duo Flamman & Abraxas aan het hoofd van de happy hardcore scene.

Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go, Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Party Animals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe”.

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Party animals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, “Aquarius”, “Whatever” en “Atomic” in de begintijd, maar is nog steeds te horen in “Xanadu” en “Wazzup” Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als “Bad Boys”, “Animal Song”, “Electricity” en “Do You Want To Hold Me?”.

Anno 2017 zijn the PartyAnimals nog volop te boeken in het land en zijn ze voorlopig nog niet van plan om een eind te maken aan dit jaren durende succes.

PARTY ANIMALS BOEKEN

De Party Animals zijn in te huren als tape act van 1 x 30 minuten. Een avondvullend 90’s programma vol met populaire jaren 90 artiesten zoals T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor, Mental Theo, Nakatomi boek je betrouwbaar en snel(online) bij Buro voor Muziek.

Direct Party Animals boeken? Neem dan contact op met Buro Voor Muziek>>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven