Vieze Jack

Vieze Jack boeken voor jouw evenement of feest? Boek nu Vieze Jack de top act voor Carnaval. Wil je meer informatie over Vieze Jack? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Vieze Jack boeken. Carnaval artiest Vieze Jack boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Vieze Jack?

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4 miljoen keer bekeken op YouTube en was de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017) en ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.
Ook in 2019 dendert Jack in sneltreinvaart op de hitlijst af met  “De Jack Express”.

Carnaval

Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek interactie te maken.
Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat.
Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack boeken?

Vieze Jack boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Carnavalsartiest Vieze Jack neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Vieze Jack of als je meer informatie wilt over Vieze Jack en andere Carnavalsartiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven