René Le Blanc

Zanger René Le Blanc boeken voor jouw evenement of feest? Boek nu René Le Blanc ook wel de de Nederlandse  Engelbert Humperdinck genoemd, bekend van zijn deelname aan de SBS show “Ik geloof in mij”. Wil je meer informatie over René Le Blanc? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Zanger René Le Blanc boeken ‘If I tell You’

Zanger René le Blanc stond jarenlang bekend van zijn bescheiden hits “Alle sterren keken toe” , “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”.  Sinds zijn deelname aan het succesvolle SBS programma “Ik geloof in mij” zit de carrière van René in stroomversnelling. De meest besproken artiest van 2020 is zonder twijfel Rene Le Blanc. Zijn single ‘If I tell you‘ is ondertussen een grote hit. Door weekblad Panorama is Rene Le Blanc zelfs uitgeroepen tot ‘echte man 2020’ oftewel ‘man of the year’.

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met zanger Engelbert Humperdinck. Hij maakte  zijn debuut als leadzanger van de band The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.
In 2008 stapte René le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met zangeres Jacqueline scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv.

Ook in Duitsland stond René Le Blanc  in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne. Door dit succes was er de wens om een Duitstalige singel uit te brengen en er is gekozen voor “Ich lass dich nie mehr gehn”. Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders.

RENÉ LE BLANC INHUREN VOOR JOUW FEEST

Er worden grote plannen gesmeed op zowel muzikaal als tv-gebied, dus ook op langere termijn kunnen we van René blijven genieten. De sympathieke zanger heeft een exclusief contract afgesloten met hitproducer Edwin van Hoevelaak. Rene kan het zelf amper geloven wat er gebeurt. Hij is dankbaar en geniet met volle teugen van dit grote succes.

Zanger René Le Blanc is te boeken voor een tape optreden van 1 x 30 minuten. René Le Blanc  boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over zanger René Le Blanc neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van René Le Blanc of als je meer informatie wilt over René en  andere artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Beschikbaarheid opvragen en een vrijblijvende optie plaatsen voor 14 dagen  is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven