Weekend Warriors

Weekend Warriors boeken? Muzikaal kun je alles verwachten met mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88. De Weekend Warriors of een andere coverband boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Weekend Warriors boeken. Coverband Weekend Warriors boeken bij Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn de Weekend Warriors?

De WARRIORS trekken ook dit festivalseizoen weer ten strijde met een eclectische en prettig gestoorde show tjokvol hits, gestript en geknipt tot een razendsnelle aaneenschakeling van meezing-, luchtgitaar- en andere geluksmomentjes.

Muzikaal kun je alles verwachten met mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88.

De WEEKEND WARRIORS flikten het al op Paaspop en de Zwarte Cross en stonden in de beste clubs en zalen zoals Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw. Komend jaar gaat er weer een tandje bij met plenty nieuwe aha en oh yeah erlebnissen. Gooi die W in de lucht!

De Weekend Warriors of een andere coverband boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Terug naar boven