Woezel en Pip kindershow

Woezel en Pip boeken? De leukste kindershows zoals Woezel en Pip, De Wielen van de bus tour, Telekids disco show en vele andere shows boekt u bij boekingskantoor Buro voor Muziek. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van de kindershow Woezel en Pip.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
woezel en pip kindershow boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Woezel en Pip

Wie kent ze niet? De lieve hondjes Woezel & Pip! Al tijden zijn deze kindervriendjes te vinden in de Nederlandse boekwinkels, in het theater en op tv. De hondjes werden ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sinds dien elke dag een nieuw avontuur in de tovertuin. Maar voor uw evenement komen Woezel & Pip graag even naar buiten om uw jongste bezoekertjes te ontmoeten (meet & greet).

Kindershow
Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, komen naar je toe met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende, show zingen Woezel en Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes!

Woezel en Pip boeken

De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). De speeltijd bedraagt 1 x 30 minuten.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven