IJsco Ali

IJsco Ali boeken en je krijgt een act vol geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar oud en jong de vingers bij aflikken. IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van IJsco Ali

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
IJsco Ali Boeken IJskar IJsdessert Italiaans Mobiel

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Meer informatie over IJsco Ali

Voordat IJsco Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Lachen, gieren, brullen! En als het exquise ijs wordt uitgedeeld gaat IJsco Ali onverstoorbaar verder. U had zojuist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg! Tsja, IJsco Ali is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic! Ontdek zelf die verfrissende en onvergetelijke ontdekking met IJsco Ali. Dat pakt overal en altijd goed uit!

IJsco Ali boeken

Ijsco Ali is te boeken voor 4 uren, aantallen ijsjes in overleg.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven