• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Laat je betoveren door De Zandtovenaar

Laat je betoveren door De Zandtovenaar

Boek de Zandkunstenaar Gert van der Vijver

De Zandtovenaar gooit, strooit en schuift met zand. Hij laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. De Zandtovenaar verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel. Hij laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn.  Gert brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken met zijn magisch schouwspel van licht en donker.

De Zandtovenaar, Gert van der Vijver, is de enige echte zandkunstenaar van Nederland. Hij laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen. De Zandtovenaar is onder andere te zien in televisieseries op de NPO en De Efteling. Ook live kunt u zijn kunsten bewonderen. Een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of festivals. Voor jong en oud!

De Zandtovenaar maakt gebruik van fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk kan worden omlijst met muziek.

Meer informatie over De Zandtovenaar leest u hier. De Zandtovernaar direct boeken? Neem nu contact met ons op.

Boek de Zandkunstenaar Gert van der Vijver Gert van der Vijver de Zandtovenaar

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.