Zandkunstenaar

Gert van der Vijver, de Zandkunstenaar boeken? De zandkunstenaar gooit, strooit en schuift met zand. Hij laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. De zandkunstenaar verzorgt een onvergetelijk visueel spektakel. Hij laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn.  Gert brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken met zijn magisch schouwspel van licht en donker. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Zandkunstenaar Gert van der Vijver.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Gert van der Vijver de Zandtovenaar
Boek de Zandkunstenaar Gert van der Vijver

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De Zandtovenaar, Gert van der Vijver, is de enige zandkunstenaar van Nederland. Hij laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen. De Zandtovenaar is onder andere te zien in TV series  bij de KRO en De Efteling. Ook live kunt u zijn kunsten bewonderen. Een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of festivals. Voor jong en oud!

De Zandtovenaar maakt gebruik van fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk kan worden omlijst met muziek.

Theateract op Maat

Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zandkunstenaar meerdere fascinerende tekeningen naar keuze. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf/instelling. Een indrukwekkend showelement. Verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar.

Zandkunstenaar boeken

De zandkunstenaar Gert van der Vijver is in te huren voor een show van 10-25 minuten (altijd in overleg). Eventueel zijn extra voorstellingen op de dag zelf mogelijk. Op maat gemaakte voorstellingen zijn op aanvraag. Dochters Rosa en Sera zijn bij te boeken, een mooie en sterke combinatie. Sera zingt, Rosa danst en Gert tekent!

Direct de Zandkunstenaar boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven